030 630 00 86

Workshop Effectief netwerken

29 november 2016, Amsterdam

Workshop Effectief netwerken

Netwerken is dé manier om aan nieuwe opdrachten of een nieuwe baan te komen en goed op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in het vak en in de markt. Maar hoe pak je dat eigenlijk aan? Hoe bouw je een netwerk op en hoe maak je daar optimaal gebruik van? Vind de antwoorden op deze vragen tijdens de workshop ‘effectief netwerken’. 

Wat leer je tijdens de workshop Effectief netwerken? 

Deze workshop leert jou wat netwerken is, hoe je het doet en wat wel of niet werkt. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke netwerkstijl en leert netwerken te beschouwen als een waardevol instrument en weet jezelf daar effectief in te bewegen. 

Na afloop van de training

  • Weet je hoe je jouw persoonlijke zichtbaarheid in netwerken kan vergroten;
  • Ben je in staat het maximale uit je netwerk te halen;
  • Beschik je over concrete handvaten om jouw persoonlijke netwerkstijl effectief in te zetten.

Over de trainer 

De training wordt gegeven door Karin Manuel, zij begeleidt en coacht vanuit haar adviesbureau onder andere (startende) ondernemers  Met haar workshops weet zij te inspireren en aan het denken te zetten.

Datum: Dinsdag 29 november
Tijd: 19.00 - 21.00 uur
Locatie: Omgeving Amsterdam (nadere locatie volgt)

Investering

Voor freelancers vanuit Flexbrain, Flexbrain Publieke Sector en Infraflex zijn de workshops kosteloos. Zzp’ers kunnen de workshops volgen tegen een scherp tarief van € 100 excl. BTW. De workshop gaat door bij minimaal 10 deelnemers.

aanmelden voor de workshop Effectief netwerken

>>Workshop Effectief netwerken